Sluit je NU aan bij de Doula Academie!

Bied meerwaarde aan je cliënt.

Kosten voor de Klinische Kennis Training (modules 2 t/m 4)

De totale kosten voor de Klinische Kennis Training zijn €2450,- (vrijgesteld van BTW).

Of je in aanmerking komt voor alleen de Klinische Kennis Training en een lidmaatschap van 2 jaar als Academie Doula is ter beoordeling van de Doula Academie. Je moet tenminste 5 baringen hebben begeleid als doula bij zowel thuis- als klinische baringen en een professionele bedrijfsvoering hebben. Neem Contact op of je in aanmerking komt.

De Klinische Kennis Training is onderdeel van de Academie Doula opleiding. Je krijgt:

  • de Klinische Kennis Training, modules 2 t/m 4
  • lidmaatschap aan de Doula Academie en een certificering die twee jaar geldig blijft,
  • een intensief buddy/ mentoring traject, 24/7 WhatsApp hulplijn, 24/7 durante partu noodlijn
  • onbeperkt toegang* tot alle Klinische Kennis Training live lesdagen
  • ....en nog veel meer!

Kosten voor de complete Academie Doula opleiding

De complete Academie Doula opleiding kost je €3750,- (BTW vrij). Daarvoor krijg je modules 1 t/m 5 en een 2 jaar geldend lidmaatschap aan de Doula Academie. En als BONUS een persoonlijk business coach traject én een extra live lesdag op 19 oktober waar je je 'online docenten' in 'real life' ontmoet!

Aanvullende eisen voor de certificering en lidmaatschap aan de Doula Academie: de Academie Doula moet actief als geboorte doula zijn en jaarlijks tenminste vijf partussen (liefst als doula) bijwonen in eigen praktijk of anderszins. Ze heeft een website, een KvK- en een BTW nummer en een zakelijke bedrijfsvoering. Wij staan als een huis achter de kwaliteit van onze opleidingen maar vragen van jou een professionele attitude!

fingerfeeden hulp
Leer helpen met voeden als moeder dat even niet zelf kan

De Academie Doula opleiding wordt jaarlijks aangepast aan de nieuwste (klinische) protocollen. Zij wordt onderwezen op HBO niveau door artsen, gynaecologen, verloskundigen, lactatiekundigen, trauma specialisten en doula's. Nergens anders vind je zo een totaal opleidingsaanbod.

Kwaliteitsgarantie van de opleiding

Alle Doula Academie opleidingen worden regelmatig geëvalueerd door de studenten en docenten. We zijn een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling. Jij krijgt kwalitatief hoog onderwijs op HBO niveau.

De Geboorte Doula opleiding is erkend door de NBvD (Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula's) en de erkennings-aanvraag voor de Kraamdoula Training gaat lopen zodra de NBvD onderscheid maakt tussen Geboorte Doula's en Postpartum- of Kraamdoula's.

Al het cursusmateriaal wordt jaarlijks getoetst door medisch personeel (gynaecoloog, klinisch verloskundige en verpleegkundige) en door andere geboortezorgprofessionals. Aan de hand van deze evaluatie worden regelmatig aanpassingen gemaakt zodat jij zeker bent van de meest up-to-date opleiding. Jij hangt het principe van de 'eeuwige student' aan. Je weet dat je nooit uitgeleerd bent, en blijft nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

epiduraal ctg kniezit
Wat kan je cliënt allemaal nog meer tijdens een epiduraal behalve op haar zij liggen?